Το Τουρνουα

1ο Διεθνες Τουρνουα Μπασκετ

Η Κρήτη και το Ηράκλειο γίνονται το επίκεντρο του ευρωπαϊκού και διεθνούς μπάσκετ, φιλοξενώντας μια ακόμα σημαντική διοργάνωση.

Το 1ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ αποτελεί γεγονός, φέρνοντας αντιμέτωπες 4 εκ των κορυφαίων Ευρωπαϊκών ομάδων, προσφέροντας υψηλού επιπέδου θέαμα στο φίλαθλο κοινό. Ολυμπιακός, Ερυθρός Αστέρας, Αναντολού Εφές και Χάποελ Ιερουσαλήμ θα δώσουν το παρόν σε μια διοργάνωση που θα διεξαχθεί από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2016 στο Ηράκλειο Κρήτης και αισιοδοξεί να γίνει ένας Αθλητικός – Τουριστικός - Πολιτιστικός θεσμός για την Κρήτη και την Ελλάδα.

Το τουρνουά έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα στηρίζοντας τον Αθλητικό Σύλλογο Κινητικά Αναπήρων ΑΣΚΑ “ΗΡΑΚΛΕΙΟ”, με την διάθεση όλων των εσόδων του 3 on 3 τουρνουά που θα διεξαχθεί στα βοηθητικά γήπεδα του Heraklion Arena για την ενίσχυση του σωματείου και την αγορά αμαξιδίων. Επιπλέον θα διατεθούν Δωρεάν εισιτήρια για τα παιδιά των ακαδημιών των ομάδων Basket της Κρήτης ώστε να δουν από κοντά τους αθλητές και προπονητές των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.

Το τουρνουά συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Ηρακλείου και την ALFA PLUS Α.Ε., υποστηρίζεται από την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης (ΕΚΑΣΚ) και θα μεταδοθεί ζωντανά στην Ελλάδα από τον OTE TV.

Ακόμα θα μεταδοθούν ζωντανά όλοι οι αγώνες και στις 3 ευρωπαϊκές χώρες των συμμετεχόντων ομάδων.

Οργανωση

Χορηγοι

Χορηγοι επικοινωνιας